Léto 2013 a začátek nové sezóny 2013/2014

14.08.2013 08:25

V záložce rozpisy najdete rozpisy obou mužstev i dorostu FKM. Přátelské zápasy v létě proběhly pouze dva, a to společné pro A i B tým:

FK Býškovice/Horní Újezd vs. TJ Sokol Bělotín A 3:0 (branky T. Mikulík 2, J. Bělík).

FK Loukov vs. FK Býškovice/Horní Újezd 1:3 (branka J. Bělík).

B tým pořádal a zúčastnil se Újezdského poháru - viz samostatná záložka Újezdský pohár, v záložce Ójezdské rockové déchánek odkaz na foto z akce.

Složení obou týmů se částečně proměnilo či obměnilo, aktuální soupisky mužstev najdete v samostatné záložce i když se ještě pracuje na hostováních či přestupech.

První zápasy obou mužstev:

Sobota 10.8.: FK Býškovice/Horní Újezd B vs. 1. FC Viktorie Přerov 1:2 (poločas 0:1, branka J. Bělík)

Neděle 11.8.: FK Býškovice/Horní Újezd A vs. TJ Vrchoslavice 2:1 (poločas 1:0, branky M. Dostál a M. Horáček)

Pravidelnější informace a komunikace probíhá na facebookové skupině FK Býškovice/Horní Újezd.

Článek z webu Viktorky Přerov:

1. 10.08. 16:30 FK Býškovice/ H. Újezd - 1. FC Viktorie Přerov B 1:2 (0:1)
GÓLY:
18. a 78. ČECHÁK

Sestava Přerova: Kašpar - Doležel, Vlk, Matyáš, Gřešák - Zimčík (87 Pospíšil), Tomek, Nevřela, Kratochvíl (70. Halamíček), Čechák, Mádr. Trenér Kamil Pospíšil.

Své první utkání v mužské kategorii hráči 1.FCV zvládli. Od prvních minut byli aktivnější a domácí hráče nepouštěli vůbec do hry. Svou převahu korunovali prvním gólem v 18. minutě, kdy agilní Gřešák posadil přesný centr na hlavu Čecháka, a ten chladnokrevně skóroval - 0:1. Domácí hráči se v prvním poločase, i díky velice dobře fungující obraně hostů, do žádné vážné šance nedostali.

V druhém poločase domácí změnili styl hry a díky tvrdosti, někdy až přehnané, se dočkali vyrovnání z pokutového kopu - 1:1. Po obdržené brance mladíci přerovského béčka zvýšeným pohybem dostávali domácí hráče do role diváků a v 78. minutě pěknou kombinační akcí po ose Vlk, Doležel a zakončující Čechák rozhodli utkání ve svůj prospěch - 1:2.

"Pochválit musím všechny hráče za přístup k utkání, z jednotlivců se utkání vydařilo Ondrovi Kašparovi, Markovi Vlkovi a střelecky Jardovi Čechákovi. Skvrnou na utkání bylo zbytečné vyloučení Kryštofa Tomka," zhodnotil první vystoupení rezervy dospělých trenér týmu Pospíšil.

Kamil Popíšil
--
Zpět
https://fkhujezd.webnode.cz/