Dukla Hranice - FK Býškovice/Horní Újezd B

17.09.2011 19:27

Dukla pukla .....

Na tento zápas jsme jeli značně oslabeni, v malém počtu hráčů.  I tak jsme se na zápas těšili a chtěli zvítězit. Od první minuty zápasu jsme měli utkání ve svých rukou a soupeře značně přehrávali.  Soupeřovu branku jsme dobývali jen do 13. minuty, kdy si po rohovém kopu Jiřího Bělíka hráči Dukly vstřelili vlastní branku.  O pár minut na to jsme si vytvořili další šanci, kterou nám zneškodnil domácí brankář, který byl ale atakován hostujícím záložníkem Stanislavem Rakovským. Poté co už měl brankář míč ve své moci, srazil nesmyslně hostujícího hráče a rozhodčí Požár odpískal pokutový kop. Ten bez problému proměnil v 18. minutě Eda Tomeček.  Ve 24. minutě zápasu domácí inkasovali třetí branku utkání. Po několika kličkách Jiřího Bělíka v šestnáctce se dostal před prázdnou bránu Stanislav Rakovský a ten už měl lehký ukol zvýšit stav na 3:0.  V prvním poločase už žádná branka nepadla. Soupeře jsme ohrozili jen několika střelami, ale ty brankář domácích zneškodnil. První poločas rozhodčí Požár ukončil za stavu 3:0.
Do druhé půle jsme nastoupili s úmyslem nastřílet co nejvíce branek a popravit si tak skoré.  Snažili jsme se soupeře co nejvíce napadat, což se nám vyplatilo v 52. minutě utkání, kdy Ondřej Rybka obral domácího obránce o míč a trochu sobeckým způsobem, kdy měl před bránou další dva spoluhráče šanci sám zakončil a zvyšil tak na 4:0.  Poté jsme dali soupeři trochu více místa a snad i rozhodčí Požár se snažil domácím pomoci vstřelit alespon jeden gól. To se jim povedlo, když rozhodčí odpískal pokutový kop po faulu na domácího Stryka. Tento zákrok měl být ohodnocen jako simulování a žlutou kartou, bohužel rozhodčí to viděl jinak a Stryk proměnil pokutový kop a snížil tak stav zápasu na 1:4. 
Jako další nedostatek tohoto utkání bych vypíchl to, že na zápas dojeli pouze dva delegovaní rozhodčí a jako třetího rozhodčího vybrali pana Sýkoru. Pan Sýkora byl v podnapilém stavu a v části utkání druhého poločasu nás nechtěl nechat hrát ani se dostat k bráně. Nevím jestli za to mohl alkohol nebo jeho neschopnost, ale co odmával a předváděl na hřišti byla jedním slovem hrůza. 
Ke konci utkání jsme si vytvořili poslední šanci utkání a soupeře tak deklasovali za jeho pomoci vlastního golu, a to po nahrávce Jiřího Bělíka. Rozhodčí Požár zápas ukončil za stavu 1:5 a my mohli slavit bůra. 

Také přidávám názor Dukly na sobotní zápas. https://www.fcdukla.cz/aktuality

Střelci branek: Jiří Bělík 2, Stanislav Rakovský, Ondřej Rybka
Autor reportu: Stanislav Rakovský
Zpět
https://fkhujezd.webnode.cz/