FK Býškovice/ Horní Újezd A - Haná Prostějov

08.05.2011 13:18

 V tomto zápase jsme měli těžký úkol, kdy jsme se setkali s týmem, který okupoval druhou příčku tabulky. Cíl byl jasný, nedostat velký výprask. 

První půli, kdy jsme měli výkop jsme se ujali držení míče už od 1. minuty. Snažili jsme se hrát opatrně, tak abychom nedostali žádný gól a nějaký z našich útoků dali.  To se nám povedlo hned v prvních 15. minutách, kdy po krásném centru z pravé strany od Edy Tomečka došel míč až na nejvyššího hráče Jiřího Vašinu a ten nás hlavičkou poslal do vedení 1:0. Po této brance jsme hru udržovali na stejné úrovni, soupeře k ničemu nepustit a hrát na breaky. To se nám povedlo, když levý obránce Stanislav Rakovský vypíchnul míč obránci z Prostějova a přihrávkou před brankaře na Romana Vašinu jsme stav zápasu zvýšili na 2:0. Další branku zápasu přida opět stejný střelec Roman Vašina. První poločas zkončil za stavu 3:0.

Druhou půli jsme začali ve stejném tempu a opět soupeř k ničemu nepustili. Nevím jestli jsme v druhé půli hráli tak dobře nebo soupeř tak špatně ale uplně jsme je rozebrali. Po několika akcích, které bohůžel zkončiliy bez gólu, jsme si vytvořili šanci po pravé straně a míč dostali do vápna, kde se k němu dostal Tomáš Mikulík a pečetil stav zápasu na konečný výsledek 4:0. Poté už se nic nedělo a rozhodčí odpískal zápas za tohoto stavu. 

Střelci: Jiří Vašina, Roman Vašina 2, Tomíš Mikulík

Hráči z B týmu: Stanislav Rakovský

Autor reportu: Stanislav Rakovský

Zpět
https://fkhujezd.webnode.cz/