FK Býškovice/Horní Újezd A - Haná Prostějov

28.08.2011 19:31

 

V neděli 27.8 jsme na domácí půdě přivítali Prostějov, se kterým máme doma velice dobrou bilanci a také skore. 
věděli jsme, že zápas nebude nijak lehký, ale také nám bylo jasné, že na soupeře na domácím hřišti umíme hrát. Po několika nezdařených začátcích v utkáních jsme chtěli zápas rozhodnout už první půli a to co nejdříve. 
To se nám naštěstí povedlo již v první 10 minutách a to za pomoci sprintera a bobisty Ondřeje Kozlovského. V momentě kdy dostal míč byl k nezastavení. Ve 2 minutě zápasu dostal míč na pravé straně šestnáctky, kde prokličkoval mezi hráči Prostějova a míčem podél brány nábídl šanci na skorování Jiřímu Vašinovi. 
Ten neváhal a šanci využil a dostal nás do vedení 1:0. Po rozehrávce se soupeř nestihl ani rozkoukat a po attaku jsem se opět zmocnili míče a opět jsme jej směřovali na Ondru Kozlovského. Ten si se soupeři opět poradil z opačné strany šestnáctky a zavěsil míč do šibenice. 4 minuta zápasu a stav 2:0. Potéto brance jsme získali taktovku pod zápasem my. 
Snažili jsme se hrát zodpovědně v zadních řadách a v offenzivě na soupeře tlačit a udržet míč co nejdelé na jejich půlce. To se nám dařilo celý první poločas a soupeř nás nemohl ničím zaskočit. Při soupeři stála i trocha štěstí, kdy jsme jim nastřelili několik dřeven a ušetřili je  tak nemalé porážce již v první půli. Stav po prvním poločase 2:0.
 
Do druhé půle jsme naskočili s nejhorším poločasovým výsledkem a s vědomím toho, že soupeř bude chtít zápas otočit na svou stranu. To se jim bohůžel po několika našich chybách a špatné hře povedlo. Naštěstí máme v bráně golmana s velkým G a Josef Machačík nás tak podržel ve vedení. 
Soupeř na nás přitlačil a snažil se hrát svou hru. Ve druhé půli se hra hodně vyrovnala a přelévala ze strany na stranu. Pěkné šance k shlédnutí byly na obou stranách. Vypadalo to, že stav zápasu už se nezměni. Nakonec se nám povedlo vedení upevnit ještě 3 brankou. Tu vsítil po dorážce Jiří Bělík. 
Rozhodčí za nedlouho ukončil zápas za stavu 3:0 pro domácí a soupeř od nás utrpěl další nemalou porážku. 
 
Hráči z B týmu: Stanislav Rakovský, Jiří Bělík
 
Střelci branek: Jiří Vašina, Ondřej Kozlovský, Jiří Bělík
 
Autor reportu : Stanislav Rakovský
Zpět
https://fkhujezd.webnode.cz/