FK Býškovice/Horní Újezd A - Tj Sokol Hustopeč

25.09.2011 21:56

 

S tímto soupeřem jsme měli pokaždé kladnou bilanci a to zvláště na domácí půdě. Věděli jsme, že soupeř zatím moc bodů neuhrál a tak jsme ho chtěli porazit i my. 
Trenér Milan Novák udělal v sestavě několik změn. Tyto změny se zdály být jako dobrý tah, ale to jen několik minut zápasu poté jsme se soupeřem hráli vyrovnanou hru. 
Oba týmy si vytvářely šance, ale ty bohůžel ani jeden tým je neproměnil. Nakonec se dočkali hosté kdy po střele hostujicího hráče vyrazil domácí golman míč do šestnáctky mezi hráče, kde se k míči opět dostal tým Hustopeč a jejich hráč nastřelil opět jen tyč a až na potřetí se hosté dočkali vedení 1:0.
Po této brance jsme si jak my tak hosté vytvořili jen několik nepatrných šancí, ale nic závratného se v první půli již nedělo a rozhodčí ukončil poločas za stavu 0:1.
Ve druhé půli jsme chtěli stav utkání vyrovnat a proměnit šance, které se nám nepovedly v první půli. Tento cíl se nám čím dál více zdaloval. Ani v druhé půli jsme nedokázali proměnit některé stoprocentní šance, což se nám stalo osudným. Soupeř si vytvářel také šance a oproti nám je dokázal zužitokovat, kdy po škobrtnutí útočníka hostí o našeho obránce odpískal rozhodčí pokutový kop
Ten bez problému hosté proměnili a zvýšili tak stav utkání na 0:2. Vypadalo to, že o zápase bude rozhodnuto. Po této penaltě se rozhodčí asi obával písknout další, když po zákroku na Libora Pumprlu se měla pískat jasná penalta. 
My se ale nevzdávali a dál se snažili vstřelit snižující branku.To se nám neustále nedařilo a zdálo se, že branka je zakletá. Chvíli na to se rozhodčí asi umoudřil a odpískal penaltu na Romana Vašinu, kterou ale bohůžel Petr Čagan neproměnil. 
Chvíli na to došlo u prostřed hracího pole k faulu na hostující, který Petr Čagan okomentoval slovy "Co to je za faul" za což dostal druhou žlutou kartu a následně musel odejít do kabin. Nevím na co si rozhodčí hrál. I když jsme hráli v oslabení o jednoho hráče, vytvářeli jsme na soupeře tlak. Po krásném průniku Libora Pumprly jsme se dočkali snižující branky na 1:2.
Po této brance hosté začali bránit výsledek a obávat se o body. Ke konci utkáni jsme soupeře přehrávali, ale bohůžel vyrovnávací branku nedokázali vstřelit a tak rozhodčí ukončil utkání za stavu 1:2.
 
Hráči z B týmu: Jakub Rakovský
 
Střelci branek: Libor Pumprla
 
Autor reportu: Stanislav Rakovský
Zpět
https://fkhujezd.webnode.cz/