FK Býškovice/Horní Újezd A - Vrchoslavice

14.08.2011 19:23

 

Ve druhé kole k nám zavítal soupeř z Prostějovska. Tento tým má velice kvalitní hráče a toho jsme si byli vědomi. Po prohře z prvního kola jsme chtěli bodovat, což je na domácí půdě povinost. 
Se soupeřem jsme se přetahovali o každý míč a soubojů bylo hodně. Hra se přelévala z horní branky na dolní, oba týmy si vytvářely velmi dobré šance. Diváci mohli vidět první gól až ke konci první půle, kdy se z rohového kopu pověsil do vzduchu Stanislav Rakovský a otočil skore zápasu na 1:0.
Tento stav nám dlouho nevydržel a diváci si mohli prohlédnout další vstřlený gol, bohůžel tentokrát do naší sítě. 
Poločas byl ukončen za stavu 1:1.
Do druhé půle jsme nastoupili s jasným cílem. Vsítit soupeři ještě nějakou branku a strhnout první tři body na svou stranu.
Snašili jsme se soupeře presovat a hlavně neudělat žádnou chybu. Někdy při nás stála i trocha štěstí, která odvrátila pohromu od inkasované branky. Po několi našich neúspěšných akcích, se diváci dočkali podruhé a mohli si podruhé zakřičet gol. Tuto radost jim přinesl Jirka Vašina, který si svýma dlouhýma nohama vykouřil hráče hostí v šestnáct a levou nohou propálil brankaře. Zvýšil tak stav utkání na 2:1.
Soupeř nám body nechtěl nechat zadarmo a pořád na nas doléhal. Bránili jsme vedení zuby nechty, i když soupeř naši bránu obstřeloval ze všech stran. Nakonec jsme jejich obléhání vydrželi a zápas dovedli do vítězného konce a k zisku prvních 3 bodů.
 
Střelci branek: Stanislav Rakovský, Jiří Vašina
 
Hráči z B týmu: Stanislav Rakovský, Jiří Bělík
 
Autor reportu: Stanislav Rakovský  
Zpět
https://fkhujezd.webnode.cz/