FK Býškovice/Horní Újezd B - SK Haná Zářičí

10.09.2011 19:35

 

V 5 kole okresního přeboru k nám zavítal soupeř, který nám v minulé sezóně na jejich půdě uštědřil velký debakl. A tak jsme si z toho chtěli vzít ponaučení a vyvyrovat se chyb, jakých jsme se dopouštěli.
Hned od první minuty jsme na soupeře přitlačili a šlo to znát. Hru jsme zejména ovládali my a míč na kopačkách jsme měli větší část poločasu také my. 
Měli jsme větší nasazení a chut vstřelit gol a vyhrát. Hned ze začátku jsme měli několik šancí a střel, které bohůžel hostující golman vykryl. Pak obléhání brany hostí pokračovalo, ale diváci se gólu dočkali až v 30 minutě, kdy Radim Masařík po kličce na obránce byl sražen a zahrával se pokutový kop. Ten bez problému proměnil Stanislav Rakovský a zvýšil stavu utkání na 1:0.
Diváci se nestačili ani rozkoukat a mohli si gól zakřičet podruhé. Opět se akce vyvýjela z naší levé strany, kdy po nákopu Marka Jakubce pustil balon za obranu Radim Masařík, tam byl v náběhu Stanislav Rakovský, který po zpracování míče přihrál zpět pod sebe na Radima Masaříka a ten do levé strany brány navýšil stav zápasu na 2:0.
Ke konci poločasu mohli hosté stav utkání snížit, kdy jsme si na naší pravé straně neuhlídali útočníka hostí a ten před brankářem nahrával naštěstí na pokrytého chlapa, který mířil jen vedle. Nic závratného se v první půli nestalo a rozhodčí ukončil poločas za stavu 2:0.
Druhá půle byla jako vyměněná. Nastoupili jsme s pocitem už vyhraného utkání a nestačili jsme se divit. Hosté se na nás valili ze všech stran a bránili jsme jeden utok za druhým. To se nám dařilo jen chvíli, kdy jsme po střele hostujícího hráče tečovali míč, na který náš golman nedosáhl a inkasovali jsem první branku utkání na 2:1.
Situace byla stejná jako v první půli, nestačili jsme se rozkoukat a hosté nás opět zatlačili. Hned po další střele, která byla opět tečovaná a golman neměl šanci jsme dostali druhý gol zápasu na 2:2. 
Poté jsme se trochu vschopili a začali hrát. Ale na to aby jsme stáv zápasu obrátili opět na naší stranu to nestačili. Po několika neproměněných šancích jsme mohli opět inkasovat a to ke konci zápasu, kdy jsme zahrávali rohový kop, který soupeř ubránil a z protiutoku hostující utočník přehodil brankaře, který proti němu vyběhl, ale střela šla naštěstí vedle. Po této situaci rozhodčí ukončil zápas a oba týmy si tak rozdělily po bodu.
 
Hráči z A týmu: Roman Vašina
 
Střelci branek: Stanislav Rakovský, Radim Masařík
 
Autor reportu: Stanislav Rakovský
Zpět
https://fkhujezd.webnode.cz/