FK Býškovice/Horní Újezd B - Slavoj Kojetín B

04.06.2011 21:46

Věděli jsme, že to s tímto soupeřem nebude žádný med. I když jsme s nimi na podzim vydřeli výhru 1:0. Chtěli jsme navázat na domácí neporazitelnost a potěšit diváky.

V první půli jsme moc nepředváděli naši hru, na kterou jsme zvyklí a kterou hrajeme. Vytvářeli jsme si šance, ale ty bohůžel neproměnili. Soupeř si vytvořil taky několik šancí, ale tu vedoucí se jim podařilo vsítit až v polovině 1. půle..Za tohoto stavu také poločas zkončil. 

Soupeř byl hratelný a to jsme moc dobře věděli. A ve druhé půli to šlo na naší hře vidět. Začala stíhací jízda a brankostroj. Soupeře jsme začali přehrávat a zaměstnávali brankáře hostí jednou střelou za druhou.. Ty se mu dařily chytat jen prvních 10 minut. Poté ledy prolomil Radim Masařík a stav vyrovnal na 1:1. Po krátké době jsme si vytvořili trestný kop po faulu na Marka Orsága. K balónu se postavil opět Radim Masařík, který na přední tyči uviděl již zmíněného faulujícího a ten krásnou hlavičkou otočil stav zápasu na 2:1. Soupeři jsme moc šancí nedali a to se projevili i v dalších minutách kdy opět vsítil gol náš nejlepší hlavičkář Marek Orság a pojistil stav zápasu na 3:1. Ale tím jsme s góly nezkončili. K balonu se opět dostal Radim Masařík a po druhé střele na bránu zvýši svým druhým golem v zápase stav na 4:1. Vytvářeli jsem si plno šancí, dokonce jsme měli zahrávat i pokutový kop, ale píšťalka rozhodčího zůstala němá. To by se stávat nemělo. Opak se stal pravdou o pár minut později, kdy se soupeř po dlouhé době dostal na naši půli a po pádu v šestnáctce jednoho z hostujících hráčů musel náš brankářský bůh čelit pokutovému kopu. Rozhodří jej okomentoval jednou větou " Chci nechat vyniknout brankaře". To se mu povedlo, jelikož BB pokutový kop chytil a my z protiútoku po levém křídle vsítili poslední gol zápasu na 5:1. Autorem poslední branky byl Luboš Zátopek. Za tohoto stavu byl ukončen zápas a my mohli opět slavit bůra. 

Střelci: Radim Masařík 2, Mara Orság 2, Luboš Zátopek

Autor reportu: Stanislav Rakovský

Zpět
https://fkhujezd.webnode.cz/