FK Býškovice/Horní Újezd B - Slavoj Kojetín B

24.09.2011 21:33

 

Po výhře na Dukle jsme si chtěli šnůru vítěžství udržet a soupeře porazit. To se hned od první minuty nezdálo být tak snadné.  Soupeř nás od první minuty přehrával ve všech směrech. Hosté byli běhavější a techničtější.
Soupeř si vytvářel jednu šanci za druhou, ale nedokázali je proměnit. To se jim stalo osudným, když jsme si vytvořili první šanci my. Ondřej Rybka poslal v 10 minutě utkání pas na Tomáše Koryčánka a ten krásnou střelou oblouškem přes golmana zvýšil stav na 1:0.
Po rozehrávce nám soupeř opět míč moc nepůjčil a my se opět bránili. Vedení nám dlouho nevydrželo a 5 minut na to, kdy po ztrátě míče hosté prostřelili hromadu hráčů, která stála v bráně. 
Po vyrovnávacím golu jsme se schopili a začali hrát se soupeřem trochu vyrovnanější fotbal. Vytvářeli jsme si šance jak my tak i hosté, ale bohůžel ani jeden z týmu šance neproměnil a poločas byl ukončen za vyrovnaného stavu 1:1. 
Ve druhé půli jsme chtěli hrát se soupeřem vyrovnanější fotbal a snažit se s nimi běhat a lépe bránit. To se nám už od 10 minuty nedařilo, kdy soupeř založil po jejich levé straně akci a útočník se nemílil a zvýšil stav zápasu na 1:2. 
Po zvýšení stavu utkání jsme si opět vytvořili šance a nakonec jsme se dočkali i vyrovnání, kdy Stanislav Rakovský vypíchl obránci míč a po útoku na levé straně hřiště zakončil a vyronal stav na 2:2. Po tomto vyronávacím golů si ten samý hráč vybral i špatnou chvilku, když si po soupeřově útoku tentokrát z pravé strany trefil míč po centru do brány  a hosté opět vedly 3:2.
Tento stav utkání vydržel skoro až do konce utkání. Nejprve jsme mohli stav vyrovnat po přímém kopu Ondřeje Rybka, ten ale bohůžel trefil jen břevno. Po této akci jsme udrželi míč a po kombinaci Jiřího Bělíka a Stanislava Rakovského poslal Stanislav Rakovský míč před bránu, kde jej Lukáš Suchý trefil, ale také bohůžel trefil brankáře hostí od něhož se míč odrazil K Ondřeji Rybkovi a ten vyrovnal stav utkání na 3:3.
Po rozehrávce soupeře rozhodčí ukončil zápas za stavu 3:3 a oba týmy se rozešli s jedním bodem. 
 
Střelci gólů: Tomáš Koryčánek, Stanislav Rakovský, Ondřej Rybka
 
Autor reportu: Stanislav Rakovský
Zpět
https://fkhujezd.webnode.cz/