FK Býškovice/Horní Újezd B - Sokol Lázníky

13.08.2011 19:21

 

Zápas který se měl odehrát v sobotu 20.8 byl přerušen pro nespůsobilý terén v 48 minutě za stavu 2:1 pro domácí.Střelci v přerušeném utkání byli Jiří Sedláček a Radim Masařík.  Utkání se tak muselo odehrát znovu. Dohrávka se konala v pátek 26.8.  Oba týmy šly do utkání s čistým štítem za stavu 0:0.
Dohrávku jsme začali lépe my, kdy jsme soupeře přehrávali na všech frontách. Věděli jsme, že v takovém úmorném vedru, které nám počasí přineslo nevydrží soupeř běhat dlouho a podle toho zvolili i taktiku.  Snažili jsme se držit míč na kopačkách co nejdéle a taktika byla jasná, běhá míč a soupeř.
Po několika nezdařených akcích a přímočarých útocích jsme se dočkali prvního gólu. Domácí útočník Ondřej Rybka přehrál balon na levou stranu, kde se mu rozběhl levý záložník Stanislav Rakovský a ten zakončil akci na zadní tyč soupeřovy branky. Tento stav se soupeř snažil držet co nejdýle, to se jim dařilo jen do doby, než začala úřadovat posila z A týmu Michal Dostal. 
Který si vzal míč na levé straně útoku a po dvou kličkách na soupeře zakončil individuální akci krásnou střelou na zadní tyč soupeřovy brány. zvýšil tak stav na 2:0. První poločas ukončil rozhodčí Dokoupil za tohoto stavu. 
 
Ve druhé půli zůstala taktika stejná a soupeř byl čím dál více odpadal. Vytvářeli jsme si jednu akci za druhou. Soupeř se snažil trošku kousat, ale to mu nebylo nic platné. Měli jsme nad soupeřem opět převahu.  Opět po několik nezdařených akcích se nám poštěstílo a všetřlili jsme další gól utkání. Autorem branky byl Ondřej Rybka, který byl na brankové čáře trefen po přihrávce Jiřího Bělíka. Stav utkání byl v 60 minutě 3:0.  Druhá půle opět patřila posile Michalu Dostálovi. Po několika krásných akcích vytvořil pro domácí tým dva pokutové kopy a my získali výhodu převahy proti 10 hráčům. Autorem prvního pokutového kopu byl Eda Tomeček, který se nemílil a trefil levou stranu soupeřovy brány a zvýšil stav na 4:0.  K druhému pokutovému kopu se postavil golman domácího týmu Jakub Rakovský a ani ten se nemílil, když trefil tu samou stranu jako Tomeček. 
Po zvýšení stavu utkání na 5:0  se už nic neudálo a rozhodčí ukončil utkání.
 
Hráči z A týmu: Čagan Petr, Dostál Michal
 
Autor Reportu: Stanislav Rakovský
Zpět
https://fkhujezd.webnode.cz/