FK Býškovice/Horní Újezd B - TJ Sokol Ústí B

27.08.2011 19:29

 

S tímto soupeřem máme na domácí půdě kladnou bilanci a také spoustu nastřílených branek. Věděli jsme, že tento zápas pro nás nebude lehký po páteční dohrávce, kterou jsme měli v nohách.
Už před zápasem nás potěšila novinka, že soupeř dojel jen v 10 lidech i když s několika oporama z A týmu. 
Začátek zápasu se nám nezvykle vydařil a soupeří jsme v prvních 5 minutách nasázeli dvě rychlé branky. Autorem prvního gólu byl Radim Masařík, který po krásné ráně z levé strany šestnácky umístil míč na zadní stranu brankařovy branky. I když si golaman na střelu sáhl nebylo to Ústí nic platné, míč prošel do brány i tak. 
Hned po rozehrávce hostů jsme se chopili míče a začali úřadovat. Po pár vteřinách se stal střelcem druhé branky Ondřej Rybka. A zvýšil tak stav utkání na 2:0. Poté se hra uklidnila a trochu vyrovnala. Soupeř si vytvořil i několik šancí, ale ty překazila obrana nebo zlikvidoval domácí brankář. Ve 30 minutě jsme si opět vytvořili další šanci, kdy po střele Ondřeje Rybky a vyrážce golmana hostí doklepl míč do brány střelec třetí branky Stanislav Rakovský.
za tohoto stavu už byli hosté odevzdaní a čekali na poločas. Ten byl nakonec ukončen za stavu 3:0. 
 
Do druhé půle jsme nastoupili jako vítězové zápasu a s vědomím, že nás soupeř nemůže v 10 hráčích ohrozit. To se nám málem stalo osudným, kdy jsme po chybách v obraně, kde jsme nepřistupovali k hráčům málem inkasovali gól už na začátku. Střelcem branky se mohl stát Rebenda, ale ten naštěstí pro nás mířil vedle. Z tého chyby jsme se nepoučili a soupeř na nás začal tlačit. To mu přineslo ovoce a Rebenda se již tentokrát nemílil a po pár narážečkách mezi naší obranou zamířil přímo mezi nohy našeho golmana a snížil tak stav na 3:1.
Po této brance se hra vyrovnala a přelévala z jedné strany na druhou. Poté jsme si vytvořili nenápadnou akci, kdy jsme po faulu zahrávali přímý kop. K míči se opět postavil Marek Jakubec, který nakopl míč z půlkdy přímo na bránu. Po chybě hostujicího golmana zvýšil stav na 4:1 přesnou hlavičkou za golmanova záda Stanislav Rakovský. Soupeř se ani za totho stavu nevzdal a neustále nás atakoval a snažil se stav zápasu snížit. To se jim povedlo a opět po našich individuálních chybách v obraně.  Autorem branky byl opět Rebenda.  
Po tomto šoku jsem se už konečně schopili a začali hrát opět my. Dali jsme míč na zem a to nám přineslo ovoce. Začali jsem soupeře opět přehrávat a snažili se stav zápasu navýšet ještě o jeden gól. To se nám povedlo, když se po několika konbinacích dostal míč k Stanislavu Rakovskému, který levačkou ze šestnactky nastřelil hostujicícho hráče a poslat tak míč za golmanova záda a završil tak hattrick v utkání.
Hned jak soupeř rozehrál, rozhodčí ukončil utkání za stavu 5:2. 
 
Střelci branek: Masařík Radim, Rybka Ondřej, Rakovský Stanislav 3
 
Hráči z A týmu: Vinklárek Radim
 
Autor reportu: Stanislav Rakovský
Zpět
https://fkhujezd.webnode.cz/