Tj Sokol Radslavice - FK Býškovice/Horní Újezd A

18.09.2011 19:28

 

A tým v neděli zavítal na domácí hřiště Radslavic. O tomto soupeři jsme věděli, že se jeho výkony poslední dobou zlepšily a daří se jim. Momentálně tento tým před zápasem okupoval 4. příčku tabulky, my se objevili prozatím na 9. příčce. 
S tímto týmem jsme měli poslední dobou špatnou bilanci a tak jsme si ji chtěli poopravit. Na samotný zápas jsme se před zápasem dobře připravili. Chtěli jsme od první minuty soupeře zatlačit. To se nám bohužel nedařilo a bylo tomu naopak, jelikož soupeř spíše utočil na nás a my se jen bránili, když nás stíhal jeden utok za druhým.. 
 
Po několika neproměněných šancích, které domácím buď vychytal náš brankař nebo je neproměnili sami, se domácí dočkali vedení po našich chybách, kdy obránci s golmanem nechali spadnout balon před bránou a pro domácí už byl lehký ukol upravit stav utkání na 1:0.
Do šancí jsme se dostávali také my a to přímo golových. Stav utkání mohl být vyrovnaný, kdyby střele Michala Dostála nestála v cestě tyč. O pár minut později hlavičkující Jirka Vašina netrefil bránu, přestože byl osamocen před bránou. 
A jak se to už ve fotbale říká "nedáš dostaneš" tak se také stalo.  Po faulu před šestnáctkou zahrávali domácí přímý kop, kdy obstřelili zeď a golman stihl pozdě zareagovat. Na míč si nepatrně šáhl a vrazil do brány. Domácí tak zvýšili stav utkání na 2:0. Do kabin se odcházelo za stejného stavu. 
 
Ve druhé půli se naše hra zlepšíla, začali jsme se více nabízet a chodit pro míče. Snažili jsme se držet míč na svých kopačkách a co nejvíce atakovat soupeře. To se nám vyplatilo, kdy jsme na soupeře doléhali a po centru do vápna si golman domácích srazil míč do brány a stav zápasu se snížil na 2:1.
Poté nás soupeř opět přitlačil a my se nedokázali vyvarovat chyb. Po závaru před naší brankou jsme faulovali útočníka domácích a darovali soupeři pokutový kop. Ten nakonec náš gólman chytil a my měli stále šanci na vyrovnání. Tu nám ke konci zápasu vzal domácí hráč, kdy opět po našich chybách ve středu pole prošel středem hřiště a střelou z 20 metrů otřel míč o tyčku a zvýšil tak stav utkání na konečných 3:1.
 
Hráči z B týmu: Jiří Bělík, Stanislav Rakovský, Jakub Rakovský
 
Střelci branek: Vlastní
 
Autor reportu: Stanislav Rakovský
Zpět
https://fkhujezd.webnode.cz/