Sokol Kovalovice - FK Býškovice/Horní Újezd B

28.09.2011 21:34

 

Na půdě tohoto soupeře se nám už několik let nedaří a vždy s tímto soupeřem prohrajeme o gol. 
Tentokrát jsme jeli na zápas značně oslabeni a v malém počtu hráčů. Zápas se vyvíjel špatně už od začátku příjezdu rozhodčích. Na zápas byli delegování pouze dva. A další věc co jsem ještě neviděl byla doba čekání na zahájení zápasu kvůli zápisu, který domáci nebyli schopni sehnata a vytisknout. Prostě ostuda. 
od první minuty se zápas odehrával většinou uprostřed hrací plochy, kde vznikala spousta osobních soubojů. Poté nás soupeř začal přehrávat a vytvářet si šance. Nezanedbávali jsme ani my, kdy jsme si vytvořili po rohovém kopu golovou šanci po střele Edy Tomečka, kterou se štěstím golman domácích chytl a soupeř se ubránil.  Poté si soupeř vytvořil další šance, dokonce i několik golových. Bohůžel pro nás dlouho domácím netrvalo než stav utkání naklonili na svou stranu po tom co jsme nedokázali uklidit míč do bezpečí a útočník domácích prostřelil našeho golmana na přední tyči z pravé strany. 
Po tomto golu jsme si vytvořili jen malé nepatrné šance a hra se opět odehrávala uprostřed hřiště.  Soupeř začal hrát tvrději a dohrával i míče po odpískání. To ale rozhodčí neviděl a ještě za tyto zákroky hodnotil nás žlutou kartou se slovy " Uvědomte si, že nehrajete doma a že se nemáte bavit se staršími hráči." Bohůžel tito starší hráči, kteří už by měli mít rozum byli největší prasata na hřišti a také za největíš vulgaristy, zejména bych chtěl vypíchnout stopera a zároveň kapitána domácích, který je u mě vulgární sprosták a křápač. Dále bych timto chtěl apelovat na všechny týmy, které budou hrát v Kovalovicích, at se nebaví s rozhodčíma, nemá to tam cenu a je to ztráta času.
Do první půle stihli domácí udělat jednu prasečinu, kdy útočník domácích rozdával souboje loktem co se rozhodčí nedíval. Opět byl za tento zákrak ohodnocen žlutou kartou náš hráč, ale nevím kde rozhodčí nabral tolik odvahy a dal žlutou i domácím. Po této estrádě rozhodčí ukončil poločas za stavu 1:0.
 
Ve druhé půli jsme se chtěli vyvarovat kecům na rozhodčí a hrát fotbal. Se soupeřem jsme začali hrát vyrovnaně a dokonce jej i přehrávat. Vytvářeli jsme si jednu šanci za druhou, ale ty nám soupeř odvracel a míč vždy křápl pryč. Jak už jsem jednou uvedl jsou to jen křápači a fotbal se s nimi hrát nedá. Je to to jediné co umí a hrají na náhodu. Bohůžel druhý gol jsme si vstřelili sami, kdy útočník hostí se štěstím prošel přes naše dva hráše na pravé straně a po centru před bránu jsme si míč srazili do stítě a stav zápasu se změnil na 2:0. 
 
Po tomto golu jsme byli nuceni hru otevřít a hrát hodně ofenzivně. To se nám dařilo hodně dobře, kdy jsme soupeř přečíslovali a nepustili za půlku. Bohůžel nám soupeř opět odvrátil všechny naše šance a dokonce vstřelil i třetí gol. Po tom co opět křápači z kovalovic křápali balon jen do předu a na lajně měli rozhodčího z diváků, který nemávl 6 metrový ofsajd, šli dva domácí na našeho golmana a tuto šanci proměnili na 3:0. 
Tímto bych chtěl apelovat na rozdělování rozhodčích, aby byli do Kovalovic delegování vždy 3 rozhodčí na zápas a ne aby na lajně stál nějaký ožrala s praporkem, který fotbal neviděl ani v televizi. Jak ten fotbal potom vypadá. 
 
Po této brance jsme soupeře nepustili už vůbec k ničemu a začali jsme dávat goly my. Nejprve jsme nastřelili břevno ze kterého jsme dostali míč do skrumáže v šestnástce a po krásné střele Tomáše Mikulíka snížili stav na 3:1.
Po rozehrávce domácích jsme se chopili míče a začali hrát svoji hru po zemi. To je to co vy  v Kovalovicích neumíte. Po tom co jsme soupeře přehráli před šestnáctkou se míč odrazil k Edovi Tomečkovi, který krásnou střelou po zemi snížil stav na 3:2. 
Po této brance rozhodčí ukončil raději zápas ve 43 minutě utkání a uhrál tak i s pomezním pro domácí 3 body. 
Doufám, že tohle už se nebude na hřišti v Kovalovicích opakovat a tímto jim přeju hodně inkasovaných gólů a aby se jim dařilo co nejméně a spadnou do nižší třídy, kde také patří. 
 
Hráči z A týmu: Tomáš Mikulík
 
Střelci branek: Tomáš Mikulík, Eda Tomeček
 
Autor reportu: Stanislav Rakovský
Zpět
https://fkhujezd.webnode.cz/