Sokol Újezdec - FK Býškovice/Horní Újezd B

20.08.2011 19:25

 

Prní kolo jsme zavítali na domácí hřiš Ttě těžkého soupeře, který obklopoval v loňské sezóně příčky tabulky. 
Do utkání jsme nastoupili s vědomím, že zde pro nás bude výhrou i získání jednoho bodu. To se nám bohůžel v první půli vůbec nedařilo, kdy nás soupeř větší část přehrával. 
My si vyktvořili několik šancí, které byly tutové a mohly rozhodnout utkání. Ve fotbale platí pravidlo nedáš, dostaneš. To se projevilo ke konci po špatném spracování krajního záložníka Stanislava Rakovského jsme inkasovali první branku utkání.
 
Do kabin se odcházelo za stavu 1:0. Autorem  branky byl domácí Skácel. 
 
Ve druhé půli jsme se snažili na speře vletět a zatlačit jej. Soupeře jsme začali přehrávat a vytvářeli si jednu šanci za druhou. Bohůžel se prokázala naše slabá stránka a tou byla v tomto utkání koncovka. 
V 70 minutě utkání po faulu na našeho hráče jsme zahrávali přímý kop. K míči se postavil Marek Jakubec a ten svým přesným centrem posadil balon na hralu Stanislava Rakovského. Stav utkání se srovnal na 1:1, ale my se s tímto stavem nechtěli smířit a na soupeře dále doráželi. 
 
Ve druhé půli se začaly projevovat i chyby rozhodčích. Hlavním arbitrem tohoto utkání byl Baďura. v utkání se začalo přiostřovat a rozhodčí tyto zákroky přehlížel nebo nechtěl vidět. Fauly loktem, které padaly v hlavičkových soubojích se dojají přehlídnout, ale nesportovní chování jako je vhozený míč do obličeje soupeře je jako přehlídnutí neodpustitelné.  Poté se udobřil a tahal jednu kartu za druhou. Po druhé žluté kartě za protesty musel odejít ze hřiště jeden z domácích hráčů. 
Chyby nepřestali rozhodčí dělat ani v 90 minutě, kdy hostující útočník Ondřej Rybka šel do hlavičkového souboje před golmanem domácích. Ten se srazil s jeho spoluhráčem a padl z toho vedoucí branka utkání. Ta nebyla pro neschopnost rozhodčích uznána a zápas tak skončil za nerozhodného stavu 1:1.
 
Střelci branek: Rakovský Stanislav
 
Autor reportu: Rakovský Stanislav
Zpět
https://fkhujezd.webnode.cz/