TJ Haná Nezamyslice - FK Býškovice/Horní Újezd A

03.09.2011 19:34

 

V 5 kole 1.B třídy nás čekal velmi nepříjemný soupeř. I když jsme s tímto soupeřem dlouho na jejich půdě neprohráli, věděli jsme že to nebude lehké vyhrát i tentokrát a to ještě v malém počtu hráčů. 
K zápasu nepřidalo moc nasazení i vedro, které celý den vládlo. Hráči byli otrávení a ztráceli chut do fotbalu. Zápas vypadal jako odevzdaný, když jsem na hřišti nepředvedli žádné nasazení ani bojovnost.
První gol jsme dostali při nedůrazném přistupování k hráčům, kdy nám hráč z pravé strany prošel od lajny až do šestnáctky, kde posunul míč na spoluhráče a ten měl jednoduchou ulohu v zakončení a změně stavu zápasu na 1:0.
Druhý gol vzali domácí jako přez kopírák. Opět z pravé strany a opět měl zakončující hráč lehký ukol a to jen trefit prázdnou bránu. První poločas byl ukončen za stavu 2:0 pro domácí.
 
Ve druhé půli jsem se chtěli schopit a se soupeřem a úmorným vedrem bojovat. Nasezení v zápase se zlepšílo, ale nevyvarovali jsem se individuálních chyb. Své k zápasu přidal i rozhodčí, který nás k ničemu nepustil a navíc nám zatloukl hřebíček do rakve, když nám neodpískal pentaltu a z protiútoku jsem inkasovali třetí branku po chybě golamna, který neudržel míč proti ostrému slunci a útočník měl opět jednoduchou roli. 
Věděli jsem, že v této chvíli je již po zápase a tak jsme se ,chtěli vyvarovat alespon pořádnému výprasku. To se nám bohůžel nepovedlo, kdy jsme po další individuální chybě obránce nabídli skorování čtvrté branky soupeři přímo ze šestnáctky a ten neváhal a změnil opět stav zápasu již na 4:0.
Zápas byl ukončen za stavu 4:0.
 
Hráči z B týmu:
 
Střelci:
 
Autor reportu: Stanislav Rakovský
Zpět
https://fkhujezd.webnode.cz/